Unibet sportfogadás online

Unibet 1997-ben alakult, és szerepel a tőzsdén 2000 óta Unibet úttörő területén a sportfogadások és évek óta az abszolút első számú szórakoztató és világszínvonalú szórakoztató. A kiváló marketing, az Unibet ma a leglátogatottabb fogadási weboldal Európában, világszerte több mint 1.000.000 ügyféllel.

Az Unibet napi 10 000 fogadással foglalkozik, számos sportfogadással. Azonban a legtöbb fogadók a labdarúgó bajnokságok között helyezkednek el a kedvenceik között. Tekintettel erre, az Unibet szinte minden labdarúgó ligában kínál fogadást világszerte.

Az Unibetben megtalálhatja a fogadások legszélesebb választékát az Unibet online sportfogadások között. A fő hangsúly természetesen a királyi sport, de a felhasználók több mint 90 különböző sportot találnak több mint 100 országban, 22 nyelven.

50 EUR bónusz – Unibet fogadás most!

Az élő fogadások házaként az mobil bónusz Unibet, nagyszerű eseményeket kínál, jó kezelőfelülettel és részletes információkkal szolgál arról, hogy mi történik. Innen egyenesen az Unibeten keresztül követheti a mérkőzéseket, anélkül, hogy fogadást kellene tennie. Ezen kívül követhet néhány játékot online video segítségével, amelyre a fő követelmény az, hogy pénzt kapj a számlán – bármilyen összeg
Az Unibet Welcome Bonus lépésről lépésre: Ha az Unibet-házra szeretne fogadni, akkor tudnia kell, hogy a cég új spanyol felhasználóknak kínál egy Unibet Welcome Bónuszt az első befizetés 100% -ának erejéig, maximum 50 euróig.

Az új számla megnyitásakor az Unibet első befizetését (minimum 20 €), és az Unibet egy 100% -os bónuszt kap, míg 50 € -ig.

Kövesd a lépésenkénti utasításokat, hogy gondjaid legyenek bármi gond nélkül. Becsült idő: 3 perc

1. LÉPÉS: A SPANISH WEB MEGKÖZELÍTÉSE

Először is, hogy adja meg a gerenda bono a linkre kattintva a lap tetején a „GO TO BONO közvetlen”, mivel a működésbe lépését az új szerencsejáték törvény, minden szerencsejáték vállalat csak akkor járhat el a területen. Spanyolországból származik, így az Unibet Welcome Bonus csak azoknak a felhasználóknak érhető el, akik regisztrálják fiókjukat az Unibet weboldalán español.es.

2. LÉPÉS: REGISZTRÁCIÓ

Miután belépett az Unibet weboldalába, keresse fel a regisztrációs részt a jobb felső sarokban található linkből. Töltse ki a kérdőívet, ahol meg kell adnia az igazi adatait, majd kattintson arra a gombra, ahol azt írja: “Regisztráljon most”. (Ne feledje, hogy az utalvány csak a spanyolországi lakosok számára áll rendelkezésre)

3. LÉPÉS: UNIBET BONUSI JÖVEDELEM

Már a felhasználói fiókodban letétbe helyezi a kívánt módszert (kártya, átutalás …). Nagyon fontos, hogy a befizetés napjától számított 10 nap elteltével a befizetés napjától számoljon. Ne feledje, hogy az Unibet az üdvözlő bónusza révén maximum 50 euróval megegyezik. Vagyis, ha 50 Eurót ír be a végén, akkor 100 Euró lesz.

4. LÉPÉS: BONUS ÜDVÖZÖLVE UNIBET FELTÉTELEK

Látni fogja, hogy 24 óra alatt az egyenlege az első befizetés kétszeresére emelkedik. A promóciós ajánlatokkal való visszaélés elkerülése érdekében az Unibet bizonyos szabályokat ír elő, mielőtt feloldhatja és visszavonhatja bankszámláját. A fogadások összegét a Unibet mobil bónusz ötszörösével (€ 300, ha beírtad € 50-t) a minimális díjat három hónapon belül 1,7-re kell beállítani.