Unibet sport pariuri

Este una dintre acele zile în care, chiar și ca un fan al salturilor, mă simt destul de îndoielnic în ceea ce privește șansele mele asupra bastoanelor de la Lingfield și Southwell. Poate că este vorba de faptul că sunt, în esență, melodii pe toată durata Unibet timpului, care se joacă doar la curse de salt pentru după-amiaza.

Mă îndrept spre Newcastle, unde L’Inganno Felice (2.20) este o propunere interesantă în jur de 7-2. Acest șase ani a fost evaluat cu câteva kilograme mai mare și a fost de valoare pentru el în timpul primei sale stinse cu Iain Jardine, care l-au luat înapoi peste vară și acum pare să-l aibă în continuare înainte.

Povestea ochelariilor a fost un pic lent Unibet pentru a veni cu trei săptămâni în urmă, ceea ce a fost un păcat ca L’Inganno Felice a fost destul de bine sprijinit în acea zi și a fugit pentru a fi al doilea.A fost cea mai bună alergare din februarie de către mai mult de o piatră, potrivit Ratingurilor postale de curse.

PJ McDonald se întoarce astăzi la șa și o performanță comparabilă ar putea fi de ajuns.

O oră mai târziu, Merriment (3.20) ar trebui să fie favorită în handicapul handicapului, purtând o penalizare pentru un Unibet sport pariuri curs și distanța câștigătoare acum patru zile, când se pare că a savurat cele două mile. Prețul ei, 5-2, este susținut de prezența unui tip de Sir Mark Prescott, Alsacienne, care a privit greutăți pentru câțiva călăreți diferiți. Dubawi Fifty a fost bine susținut în Unibet speranța progresului continuu, dar 13-8 este destul de scurt pe ceea ce știm despre el. Dr. Newland ar putea avea o zi bună la Lingfield, unde Jaunty Inflight (2.10) ar putea înscrie la al doilea start pentru antrenorul Worcestershire la 11-8.Acest bărbat de șapte ani a intrat într-un rival bine tratat de la curtea roșie a Colin Tizzard ultima dată. În apropiere, Newland rulează Greyed A (3.40), care ajunge să concureze de la aceeași marcă ca atunci când a bătut un gât pe debutul său de handicap la Sedgefield săptămâna trecută. Cel de-al treilea cal a fost tras de 12 lungimi, astfel încât Greyed A pare Unibet handicapat să câștige când lucrurile se potrivesc și el este 2-1.