Unibet bookmaker odds bonus

Unibet ble grunnlagt i 1997 og har vært notert på aksjemarkedet siden 2000. Unibet er en pioner i sportspill og har i årevis vært det absolutte nummer én i underholdning og moro i verdensklasse. Med utmerket markedsføring er Unibet i dag den mest besøkte bettingwebsiden i Europa, med over 1.000.000 kunder over hele verden.

Unibet håndterer rundt 10.000 spill om dagen, med mange idretter å satse på. Imidlertid plasserer de fleste spillerne innsatser i fotballagasjer blant sine favoritter. Med tanke på dette, tilbyr Unibet spill i nesten alle fotballligaer globalt.

I Unibet finner du det største utvalget av spill over alle Unibet online sportsbøker. Hovedfokus er selvsagt kongsport, men også brukere kan finne mer enn 90 forskjellige idretter i mer enn 100 land, på 22 språk.

50 EUR Bonus – Unibet Bet nå!
Bettinghuset Live er Unibet, tilbyr et stort antall hendelser, har et godt grensesnitt og gir detaljert informasjon om hva som skjer. Derfra kan du selv følge kampene live, gjennom Unibet, uten forpliktelse til å satse. I tillegg kan du følge noen spill gjennom online video, for hvilket hovedkrav er å ha penger på kontoen – hvilket som helst beløp
Unibet Velkomstbonus trinn for steg: Hvis du vil satse med Unibet-huset, bør du vite at selskapet tilbyr sine nye spanske brukere en Unibet-velkomstbonus på 100% av det første innskuddet de gjør, opp til maksimalt € 50.

I øyeblikket du åpner din nye konto i Unibet, gjør du et første innskudd (minimum € 20), og Unibet vil matche deg med en bonus på 100% av det beløpet, opptil € 50.

Følg trinnvise instruksjonene for å sikre at du har velkomstbonusen uten problemer. Beregnet tid: 3 minutter

TRINN 1: TILGANG DET SPANISKE WEB

Først og fremst for å få tilgang til bonusen, klikk på linken på begynnelsen av denne siden “GÅ TIL BONUSEN DIREKT” siden innføringen av den nye spillloven, kan alle spillbedrifter bare handle domener. er fra Spania, så Unibet Welcome Bonus er bare tilgjengelig for brukere som registrerer sin konto på Unibets nettside español.es.

TRINN 2: REGISTRER

Når du er inne på Unibets nettside, går du til registreringsdelen fra lenken øverst til høyre. Fyll inn spørreskjemaet der du må skrive inn dine virkelige data og klikk på knappen der det står “Registrer nå”. (Husk at kupongen kun er tilgjengelig for innbyggere i Spania)

TRINN 3: UNIBET BONUS INNTEKT

Du er allerede på din brukerkonto, innskudd med den metoden du foretrekker (kort, overføring …) Det er svært viktig at du foretar innskuddet innen 10 dager, regnet fra dagen du registrerte deg. Husk at Unibet gjennom sin velkomstbonus vil matche dette beløpet opp til maksimalt 50 euro. Det vil si at hvis du går inn i 50 euro på slutten vil du få 100 euro.

TRINN 4: BONUS VELKOMMEN BWIN BETINGELSER

Du vil se at i løpet av 24 timer har saldoen økt opptil to ganger det første innskuddet. For å unngå misbruk av disse kampanjetilbudene, stiller Unibet visse regler før du kan låse opp og trekke tilbake til bankkontoen din. Du må plassere innsatser med inntektsbeløp pluss fem ganger bonusen (€ 300, hvis du har oppgitt € 50) til en minimumsavgift på 1,7 i 3 måneder.