Tenyésztők Kupa: Az engedélyezés európai kihívást jelent, mint Kentucky a viharra készen

Az Enable a kilencedik Íves győztes, aki néhány héttel később Amerikába utazik, hogy a Fajták Kupájában fusson, a 1986-os Dancing Brave-ről a két évvel ezelőtt, a Saumarez és a Golden Horn minősége között. Eddig mindegyik rövid volt, de ami az Enable-ről különbözik – így a kapcsolatai és sok rajongója legalább reméli, hogy a múlt megvertezett Arc nyertesei egy hosszú szezon végén voltak.

Ezzel ellentétben szeptemberig nem kezdte el szezonális debütálását, és ebben az évben mindössze kettőt kezdett el, és biztosan úgy nézett ki, mint egy friss ló, Bet365 fogadás bónusz ahogy kedden az őszi napsütésben követte a gyep pályáját.

John Gosden, Enable oktatója nem jár Louisville-be, amíg szerdáig nem lesz, és bármi is lehet az időjárás, biztos, hogy elégedett lesz a filly állapotával.A négyéves, aki a börtönben a börtönben húzódik, a legjobb áron 4-7-ben kerül megrendezésre, hogy tucatnyi ellenfelet nyerjen szombaton egy olyan listában, amelyben az első négy név az európai istállóból származik. Waldgeist (André Fabre) 6-1 esély, míg Aidan O’Brien mágikus (8-1) és a tavalyi Turf győztes Talismanic (14-1) a következő a fogadásoknál.

Hosszú sor az európai futók közül a kedden reggel egy pályára állt, amelyen egy szelíd pálcát tartottak, köztük Havana Gray-t, aki Karl Burke-t a Turf Sprintben, és a Mackem Bullet-et, a Cheveley Park Stakes második helyezettjét, aki Brian Ellison kettős rendeltetésű Malton udvarát képviseli pénteki fiatalkori fajtáján.A szakértői szem (Sir Michael Stoute) és az egyik mester (William Haggas) mindkettőt szombati Mile-re alapozták, míg a Wild Illusion és az Eziyra (Filly & Mare Turf) is időt töltöttek az új környezetükhez szokott pályára.

„A Holdon vagyok vele” – mondta Ellison, miután látta The Mackem Bullet szellőjét a pályán, mielőtt az utolsó versenye a stabil. – Pénteken megérkezett, két nappal sétált a pajtában, tegnap rendesen üvöltötte a napot, és ma is fújta. Jól eszik, és jól rendezte magát.

„Oisin [Murphy] lovagol neki, és ő is rajongja. A versenyen a legjobb angol űrlapot kapta, a Cheveley-parkban egy rövid fejű, és az Lowtherben rövid fejű volt.Ő a legmagasabb rangú fickó a versenyen, így élő esélye van. fogadás kedden. A Hills bejelentette, hogy a Filly & amp; Mare Turf és Charlie Appleby futója 2-1-re (11-4-ről) van, bár néhány cég még 5-2-et mutatott kedden este.

A hazai kártyákon Moyassar (2.10) kiemelkedik a Nottingham óvodájában, annak ellenére, hogy felkérik, hogy engedje el, hogy súlyt nyújtson a hét riválisának. Richard Hannon coltja legalább 11 lb-ot hordoz, mint bármelyik ellenfele, de úgy néz ki, mintha Bet365 sportfogadás bónuszok sokkal többet kellene adnia azután, hogy egy közeli harmadot befejezett egy erős versenyen York-ban.A Moyassarot egy fontos pillanatban a lovak mögött fogták, de a győztes hosszúságában és a háta mögött álló három ló is jól mutatott a lábán, és legközelebb győztesek voltak.

A Fakenhamban a Didtheyleaveuoutto, az elmúlt szezon egyik vezető lökhárítója, aki rövid áron fog nyerni, hogy megnyerje a nyereményt a faanyag fölött a nyitó korlátban. A Top Rock Talula (2.00) a délutáni órákban sokkal kedvezőbb áron lesz, míg a Divine Messenger (6.15) és a Jumping Cats (7.15) a Kempton Park esti kártyáján szereplő áron néz ki. Gyors útmutató Verseny tippek szerda október 31-én Hide Hide