Povestea schiței: Dați-ne un francez. Nu o facem.Baumbet Leda pentru 70 de mii de euro

Au luat o plimbare liberă și s-au uitat Baumbet una la alta fără nici un cuvânt. Părea vinovat, dar încă zâmbi. Curând îl liniștea.

Da, el a făcut două greșeli. Dar Baumbet au argint. Și acesta este prețul aurului.

“Nu putem toți vrem doar.”

Anterior, Robin Szolkowym cu un partener, așa că se încruntă atunci când ceva a mers prost. Acum acum? “Nu o recunoaștem”, spune jurnaliștii germani. Era relaxată, fericită, amuzantă. Cea de-a doua carieră a transformat-o. “Aproape totul este nou pentru mine”, a spus ea deja în vara anului 2014, cu atât de multe schimbări majore. “Partener nou, oraș nou, antrenor nou, iubire nouă – dar și vis vechi.” Visul titlului olimpic. Singurul îi lipsește.A doua încercare sa încheiat pentru Baumbet pariuri sportive online el la Jocurile de la Soci, în lacrimi.

vechi partener Robin Szolkowy Cariera ei de curse de gheață sa încheiat atunci, antreneaza acum perechea rus de bronz Tarasova-Morozov. „Dar am vrut să continue Baumbet adrenalina de curse“, spune Savčenková. Acasă

Sa despărțit de antrenorul Ingo Steuer, care a fost, de asemenea, partenerul ei de viata. Sa mutat de la Chemnitz, în Saxonia centrul de patinaj bavarez Baumbet din Oberstdorf, unde a găsit mai târziu, o nouă dragoste, artistul britanic Liam Crosse. În luna august, merge la o nunta. Cooperare

Gheață au oferit cinci ani mai tineri francezi Baumbet Bruno MASSOT. “Am citit o carte, am închis-o și am deschis o nouă carte”, spune ea.

Din aprilie 2014, au fost patinaj împreună. Care țară va reprezenta?Vroia Germania Baumbet unde trăiește de treisprezece ani, Franța.

A pasit. Dar nu și Baumbet federația franceză. Nu-l lăsa să cadă!

Ce urmează? Negocierile au fost trase. “În fiecare dimineață ne-am sculat și am mers să trenăm, dar a fost dificil să motivați când nu am putut Baumbet programa rase”, povestește Massot.Federația însăși nu la sprijinit în Franța, a primit doar 200 de euro pe lună de la fundația sportivă.

Noul program scurt, atras de muzica de la Cirque du Soleil și spune povestea Baumbet prințesei și persoanele fără adăpost, povestea lor de fapt se potrivesc.

Program scurt compilate de muzică de la Cirque de Soleil.

în august 2015 Diderich Gaillaghuet, președintele Baumbet asociației franceze, a declarat: „Vom lansa MASSOT în Germania, pentru doar 70.000 de euro.“ Dar, în cele din urmă a ajuns la un compromis: pentru 30.000 de euro este a ta.

Sam Savchenko căuta bani înainte ca uniunea germană Baumbet să-i ajute. Dar, cu condiția: „În cazul în care rezultatele nu vin înapoi finanțe.“

După un an și jumătate de așteptare au fost în cele din urmă liber. “Motivația noastră a crescut cu 10.000 de niveluri”, spune Massot.Au scris programe, realizate Baumbet într-un spirit diferit de cel pe care l-au făcut odată cu Szolkowy. “Nu este corect că Bruno și Robin încă compară. Dar încerc să-l ajut, “spune Savchenko.

“Alyona este acum se pare că un skater mai bun Baumbet decât MASSOT, dar se poate compara”, el crede judecător internațional Olga de student.

Chiar înainte de Campionatul European de la Bratislava Savčenkovou afectate de dureri de spate. Dar nici nu le puteai opri. Datorită începutului finalei de sâmbătă a perechii, ea sa ridicat la ora patru dimineața pentru a face chiar și pregătirea de dimineață și a fost fericită. “Viața și Baumbet patinajul mă fac mult mai plăcută.” Și apoi râdeau cu medalia pe podium.La conferința de presă au fost mult mai preocupați de duo-ul rus victorios Volosožarová-Traňkov.

Pe umărul său, Massot tatua Baumbet cinci cercuri olimpice.

Și tocmai în jocurile din Coreea 2018, se îndreaptă Baumbet pelerinajul lor comun. Vechiul vis al lui Aljony Savchenko nu sa adunat încă.