Lewis Hamilton az F1 legmagasabb, és talán csak a városában mutat

Hamilton és Mercedes csapata 2014 óta az F1 kiemelkedő ereje volt. Azóta minden címet nyertek, csak Nico Rosberg 2016-os győzelmét, amely megtagadta a Hamilton tisztaságát. A következő két versenyen a csapat valószínűleg öt versenyző és versenyző bajnokságot hoz létre egymás után, hogy megfeleljen a Ferrari rekordjának, amelyet Michael Schumacherrel sikerült elérni 2000 és 2004 között. Richard Williams Bővebben

Az elmúlt két szezonban a Hamiltonot a Ferrari és Sebastian Vettel keményen tolta, de a lap tetejére jött.A Liberty szoros, versenyképes versenyeket szeretne látni a nyertesek széles választékával, de a jelenlegi helyzetben – egy két lóverseny Hamilton és Vettel között – nem fognak aggódni, hogy Hamilton van a tetején.

33 éves, aki az elmúlt hétvégén Mexikóban ötödik címet vállalt, az egy embernek szóló reklámgép az F1 számára, különösen az USA-ban, a piacon a Liberty szívesen bővül. Az Egyesült Államokban a Hamilton parancsnokságot jelenít meg és népszerűsít, unibet bónusz amelyet egyetlen illesztőprogram sem kompatibilis. Még Fernando Alonso, aki jól ismert Észak-Amerikában, nem jön közel, és a következő szezonban elhagyja a sportot. Facebook Twitter Pinterest Lewis Hamilton a jó reggelt Amerikában Fénykép: Lorenzo Bevilaqua / Getty Images

Az amerikai nagydíj előtt Hamilton volt a Q & amp; A a Nasdaq tőzsdén.Ez egy hatalmas kép volt a Stevenage-i kölyökről, aki nagyszerűvé tette azt, amit a Times Square épületében vetítették. A következő napon megjelent a Good Morning America-ban.

Csak a legmodernebb megjelenések sorozata volt, miután elindította a Tommy Hilfiger ruházatát Winnie Harlow és Hailey Baldwin mellett, Tokióban. és New York-ban.

Hamilton rendkívül érdekelt a zene iránt, és júniusban együtt dolgozott Christina Aguilerával az XNDA álnév alatt, egy rosszul őrzött titokban, ami hamarosan elfogyott. A pletyka oszlopok és hírcsatornák habzóak voltak, amikor Nicki Minaj és zenész Dubajban egymás után képeket készítettek Instagram-hírcsatornájukról. Hamiltonnak 7,9m-es követői vannak, Minaj 94,1m-es. A verseny után Mexikóban a színész Will Smith gratulált a rádión.Egy üzenet, amelyet ismételten megismert az Instagram-feedén. Smith 24,2m követői. Ezek a számok Liberty tetszik. Facebook Twitter Pinterest Poppy Delevingne, Neymar, Lewis Hamilton és Lara Stone részt vesz a Tommy Hilfiger Fall Show-ban 2017-ben. Fénykép: David M. Benett / Dave Benett / Getty Images for Tom

A nyilvánosság pénz nem vásárolható meg ellentétben áll a kortársaival. Vettel nincs jelen a közösségi médiában. Magánéletét nagyrészt unibet fogadás bónusz magántulajdonban tartja: „Örülök, hogy megteszem az unalmas dolgokat, de számomra nem,” mondta idén.A sporton belül a Vettel egy érdekes, néha lenyűgöző karakter, de lehet, hogy láthatatlan is lesz egy szélesebb közönség számára.

A Vettel mögött csak Max Verstappen és Daniel Ricciardo állnak, akik csak az F1-nél dolgoznak, de ritkán kívül buborék, a lábnyomuk elhanyagolható a Hamiltonhoz képest. Még ennél is rosszabb, hogy a jövőben számos olyan fiatal pilóta van, akik minden érdekes vonásukkal széles körű médiaképzéssel rendelkeznek.

Hamilton elválaszthatatlan, de mindig lenyűgöző, a nagy képet bemutatja. ölelje fel, ahogy John Watson volt vezető. – Mit csinál Lewis, amit eddig soha nem láttunk egy motoros személyiségből – mondta. „Sokan kényelmetlennek találják.Ami érdekel, egy másik világot nyit meg, a sportjától eltérő piacot, és teljesen különböző háttérrel, oktatással, színekkel, vallásokkal, bármi mással próbálja felhívni az embereket.