Edinson Cavani-nak el kell távolítania a nagy játékokat, ha a PSG-nek az Arsenal-ról van szó

Könnyű elfelejteni, hogy Cavani megnyitotta a pontozást, amikor Arsenal és Párizs Saint-Germain 1-1-et vettek a Parc des Princes-ben szeptemberben. Mert ami a játékban valóban az elmében marad, az a négy egyértelmű esély, hogy a csatárnak sikerült elszalasztania.Miután az első pillanatban egy intelligens fejléc után hálózták a fürdőfarsonát, amint a kapus lekerekítése után széles körben lőtt, kétszer egyenesen David Ospinára lőtt, amikor Betclic befizetési lehetőségek megtisztította, és egy másik alkalommal megölte a labdát a mellkasán, hat méterre a céltól, mielőtt leesett volna Visszafelé, mintha egy gördeszkásra vándorolna. Az arsenálnak azt kell mutatnia, hogy nyerhetünk egy nagy csapat ellen, mondja Arsène Wenger További információ

Ez mind felesleges emlékeztetőt jelentett, hogy a csodálatos munka-etika és a gazdag a sztrájksebesség A Cavani megőrzi a hülye csíkot, amely a nagy játékokban hajlamos a felszínre.Jó emlékei vannak két korábbi londoni látogatásról, amelyek mind a PSG-t megszüntették, de előfordulhat, hogy visszavonul az elsőre, 2015 márciusában, amikor Thibaut Courtois körül futott a Stamford Bridge-en, mielőtt hiányzott volna a cél. p>

A Cavani az Arsenal játékba nyomást gyakorol, hogy elkerülje a másik rossz időzítést. Nemcsak azért, mert a párizsi hiányosságai közé tartozik az oka annak, hogy Betclic bónusz csapata valószínűleg nyerjen az Emirates-nél, hogy befejezze a csapat csúcsát, de mivel a PSG komoly reményeket fektetett be rá tavaly nyáron, amikor inkább az első választássá vált. mint a Zlatan Ibrahimovic helyettesítője. Cavani három évet várt erre a lehetőségre.Ezt a szezont megelőzően a 2013-as Napoli-ból való érkezése óta az idő nagyjából eléggé hatékony, de gyakran csalódott széles emberként töltötte be, amely tisztességes arányban, de főként az Ibrahimovic, a PSG közép-urának szolgált. Senki sem kétségbe vonta Cavani törekvését vagy azt a tényt, hogy időnként gonoszul éles lehet, de a nagy játékokban következetesen halálos? Az ebben a szezonban a minimum bajnokságnak számító klubnak ez a kockázata egy olyan klubnak tűnt, amely első helyet adott a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Az Arsenal ellen elkövetett hiányosságok szerint a hit szinte meggondolatlannak tűnt.

A bizalomveszteségre hajlamos játékosnak az előrejelzése sötét volt. Tehát a következő bajnoki mérkőzésen a kijelzője erős és felemelkedő volt, mivel 45 perc alatt négyet szerzett a Caen 6-0 győzelmében. A formája azóta világos.Az utolsó tíz Betclic fogadás bónusz mérkőzésen kilenc gólt ért el, bár a futás közepette is volt a félelmetes nyílt célú flörtölés három méterről Marseille ellen, ami mindig a PSG hazai szezonjának egyik legnagyobb mérkőzése. Ez a játék 0-0-ra végződött, kiemelve a Cavani-tól való függőséget: amikor elrontja, a PSG gyakran tompa. Facebook Twitter Pinterest Az Arsenal „befejezi a munkát” a PSG ellen, mondja Arsène Wenger.

Ez nem pontosan Cavani hibája. A középpályásoknak többet kellett volna szereznie, függetlenül a Cavani-tól, és Blaise Matuidi és Ángel Di María különösen rossz volt ebben a szezonban. Ugyanakkor igaz, hogy Cavani szerepe még nagyobb szerepet kap rá, mint az Ibrahimovicon. A svéd bőségesen szerzett, de több volt, mint egy gólszerző. Ő is mélyre vágott, és másokat játszott.Cavani, gyorsabb és hajlamosabb a védők mögött, inkább a szakemberek közé tartozik. Ha a PSG nem tud neki ellátni, vagy ha szerencsétlen módban van, küzdenek a behatolásért.

A két támadó, akit a PSG nyáron vásárolt, Hatem Ben Arfa és Jesé nem önmagukban sztrájkolnak és Unai Emery nem adta egyiküknek sem sok cselekedetet semmilyen helyzetben. Cavani számára az egyetlen alternatíva Jean-Kévin Augustin, egy 19 éves férfi, aki hatalmas ígéretet mutatott a padon, de még nem néz ki készen a teljes munkaidős központosított vámra. Az Arsenalon való nyeréshez a PSG-nek valószínűleg szüksége lesz Cavani-ra, hogy rendezze az érvet.