Betsson technologies ab

Konto Valutor

Ett 1x spel spel konto kan bara göras i ryska rubel.
Skatt på vinster

Anm .: I enlighet med punkt 1 i art. 214.7 i Ryska federationens skattelagstiftning, vid betalning av vinster till kunden måste bokmakaren hålla ut skatt på personlig inkomst på 13%. Skatten dras av från skillnaden mellan utbetalningsbeloppet och mängden av den interaktiva satsning som gjorts.
Linje och vadslagning
förmatch

Linjen vid BC “Betsson” är bred – ca 30 slags sport är representerade i den. Målningen är också bred. På topp evenemang i fotboll kan ges mer än 900 val. Det finns bekanta asiatiska odds (det finns ingen europeisk handikapp), ett brett utbud av vadslag på totaler och mål Betsson technologies ab, kombinerade satsningar kan läggas på enskilda spelare. Icke-standardiserade satsningar erbjuds också: “Race to the goal”, “Matchpoäng när som helst”, “Exakt skillnad i poängen” etc.

Medelmarginalen i prematch är 3%.
lever

Live är också en bred linje och målning. Valet av levande marknader för impopulära matcher i fotboll varierar från 100 till 260.

Den genomsnittliga marginalen i live – 6%.
Särskilda funktioner

Klienter av BC “Betsson” har möjlighet att bilda virtuella matcher och satsa på dem med hjälp av alternativet “Alternative Match Designer” (underrubrik “Lines”). Spelaren skapar en virtuell match av lag / idrottare som deltar i riktiga tävlingar. För den här virtuella matchen upprättar programmet listan och ställer odds baserade på citat i reella möten. Bets beräknas utifrån resultatet av riktiga spel. Från och med maj 2017 i “Constructor” var det möjligt att bilda matcher i fotboll och tennis.

Med hjälp av “PlayZone” -verktyget kan du sätta på live på nästa händelse som kommer att inträffa i en match vid ett visst intervall. I fotboll är detta en frispark, offside, gult kort, borta från mål, hörn, rött kort, mål. Från och med maj 2017 var detta alternativ begränsat till fotboll och basket, men i framtiden bör valet utvidgas.

Multi Live-verktyget gör det möjligt för spelaren att skapa sin egen sida och lägga till upp till 4 live-evenemang för att satsa på dem samtidigt.