Betsson free spins

LLC BC Betsson rekisteröitiin 2. lokakuuta 2012 Moskovassa, oikeudellinen osoite: 123317, Moskova, Shelepihinskoe Highway, 11, rakennus 2, lattian kellari, huone 1, huone 18.

Huomio: venäläinen BC Betsson ei ole oikeudellisesti sidoksissa nimettömään kansainväliseen online-vedonvälittäjään, jolla on verkkotunnus.
Bonukset ja tarjoukset

Väliaikaiset tarjoukset ja bonukset löytyvät Bonukset-osiosta.
Maksujärjestelmät ja tilin valuutat
talletus

Voit täydentää pelitiliäsi Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Yandex.Money maksujärjestelmien kautta. matkaviestinoperaattoreiden MTS, Beeline, Megafon ja Tele2 kautta.

Minimitilin täydennyksen määrä on 100 ruplaa kaikille menetelmille.

Tilin enimmäismäärä on 250 000 ruplaa korttimenetelmille ja Visa Qiwi Wallet; 14999 ruplaa matkaviestintäoperaattoreille ja Yandex.Money.

Kaikki talletukset hyvitetään pelitilillesi välittömästi. Yhtiö kattaa asiakkaan käännöskustannukset.
Varojen peruuttaminen

Rahat voidaan nostaa maksujärjestelmillä betsson free spins Visa, Mastercard, MIR, Visa Qiwi Wallet, Yandex.Money; matkaviestinoperaattorien MTS: n, Beelinein, Megafonin ja Tele2: n tilille.

Vähimmäismäärä markkinoilta on 1 000 ruplaa ja 100 ruplaa muille maksujärjestelmille.

Enimmäismäärä voi olla enintään 250 tuhatta ruplaa Visa Qiwi Walletille; 75 tuhatta ruplaa; 14999 ruplaa matkaviestintäoperaattoreille ja Yandex.Money.

Maksaminen Visa- ja Mastercard-kortille kestää 1–3 päivää. Muut menetelmät – enintään 24 tuntia. Komissio ei ole vedonvälittäjältä.
Tilin valuutat

Voit avata pelitilin Betsson OC: lla vain Venäjän ruplissa.
Verot veroista

Huomaa: Art. Venäjän federaation verolain 214.7 §: n mukaan vedonlyönnin on maksettava henkilökohtaisista tuloista veroa 13%. Vero vähennetään maksun määrän ja interaktiivisen panoksen määrän välisestä erosta.