Ange Postecoglou arra ösztönzi az FFA-t, hogy ne hagyja ki az A-League bővítési lehetőséget

A Socceroos edző Ange Postecoglou az A-Liga bővítését követelte meg – és hamarosan -, hogy gondoskodjon arról, amit lát a hihetetlen növekedés a sportban.

A Postecoglou használta a hamarosan közzétett könyvet, ” A játék megváltoztatása ”, a sport döntéshozóinak kihívása, fegyverek felszólítása a bajnokság növelésére.

Azok a döntéshozók, mint Ausztrália Labdarúgó Szövetség, szintén a munkáltatók, mint a nemzeti csapat főnöke .Postecoglou: néhány európai liga „nagyon szegény” az A-Ligahoz képest Tovább

De az ázsiai kupa nyertes edzője nem vágta le az irányító mobil sportfogadás testületet olyan megjegyzésekben, amelyek valószínűleg segítenek az A-s ütemben. A bajnokság bővülése az új szezon előestéjén.

„A növekedés idejére történő konszolidáció ellentmondásosnak tűnik számomra.A befektetési boom közepén kell lennünk, ”írja.

„ Az A-Liga kiváló termék, de nem lehet, hogy Ausztráliának szüksége van rá, hogy csak tíz csapat legyen.

„Lehet, hogy elég egy pénzügyi modellt egy tanácsteremben, de ez a kihagyás a lehetőség valóságával.”

A Postecoglou részletezi az ideális ausztrál versenyt – 15 vagy 16 csapattal , minden egyes államban, augusztusban vagy szeptembertől májusig tartó derbiesek, beleértve a döntőket is.

„Olyan gyorsan jutok oda, amennyire csak tudtam. Megszakítanám az ajtókat, hogy ez megtörténjen – írja.

„Úgy tűnik, hogy a futball jelenleg introspektív módban van. Leereszkedünk, foglalkozunk a mai problémákkal.

„Mit várunk?Végezzük el. ”

A Postecoglou nem foglalkozik egy lehetséges kétszintű unibet regisztrációs bónusz rendszerrel, promócióval és kieséssel, ami legkorábban 2034-ig lehetetlen az A-Liga klubok engedélyeire.

A könyv október 3-án való elindítása előtt a Postecoglou azt mondta, hogy szívesen távolítja el a tehetség és a lelkesedés korlátait.

„Az én nyomom egy egyszerű, alapfeltevésből származik.Egyre több ember szereti a játékot, és játszik a játékban ”- mondta az AAP-nak.

„ Az a dolog, amit nem akarsz megtagadni a fiatal fiúk és lányok, az emberek, akik játszani akarnak, megtagadása. és támogassa a játékot, a lehetőséget arra, hogy korlátozott helyek miatt tegyük ezt meg. ”

A játék megváltoztatása, írva Andy Harperrel, részletezi a Postecoglou felemelkedését – és a kudarcokat – a Socceroos edzője felé vezető úton. </p >

De nem szégyenlős véleményt nyújt a sport állapotáról.

A Postecoglou is megragadta a munkáltatóit, hogy megragadják a pénz megragadható megközelítését a 2015-ös FFA-kupa döntőjében. </p >

A Melbourne Victory Perth Glory felett elnyert versenytársát egy félig üres AAMI Park tanúja látta el, mindössze 15 098 embert tavaly novemberben.

A Socceroos edzője „klasszikus példa” volt a sport döntéshozói az értelem előtti nyereséget adják.

„Mi a fontosabb a pénz a bankban, vagy a lehetőség, hogy eladja a stadionot, és nyilatkozzon?” írja .

„A mérleg előnyben részesítése a konszolidáció, nem pedig növekedési stratégia.”