A Sparty és a Boleslav először játszik egy videót a bajnokságban

Az első bajnokság a vasárnapi videobíró nagy premierjét várja. Az utolsó mérkőzés a 16. fordulóban a végső őszi közötti Sparta Prague és Mladá Boleslav lesz Letna először a történelem, a cseh első bajnoki szöges telepített video online módban.

„Örülök, hogy mi van a nemzetközi szabályokon Sportingbet köszöntő bónusz bizottság IFAB kapott engedélyt, hogy megpróbálja ezt a forradalmi híreket. Hogy tovább fokozzák a hitelességét hivatásos labdarúgás, ez nagyon fontos. Ahogy az elején úgy tűnt, technikailag nagyon nehéz, szinte megoldhatatlan, így végül sikerült megvalósítani „mondta ma egy sajtótájékoztatón elnöke, a labdarúgó Szövetség League Dušan Svoboda.

A szakmai versenyeken résztvevő LFA a múlt évben jelent meg a video-casting projekthez. Tavasszal az elmúlt szezonban a Premier League videó elérhető tesztelt 24 mérkőzést idén ősszel, és a technológia már tesztelt éles online módban kilenc játékok Sportingbet junior bajnokság.

A videó már néhány európai ligák, mint az olasz Serie A és a német Bundesligában. „Egyes versenyeken már videorozhodčí munkák és a hozzá tartozó nem csak pozitív, de néha kíséri némi vajúdás. Lehet, hogy egy kicsit dobott, mondván, a tűz: a jó Sportingbet szolga, de rossz úr. Sok hogy a futball segít, de nem a részvétel videorozhodčího várjon csodákat – mondta Svoboda.

„Ne várják, hogy hirtelen nem lesz hiba a bírák. Az elsődleges cél az, hogy megszüntesse a nyilvánvaló és végzetes hibák jelentős hatást gyakorol az eredményeket a mérkőzést”, mondta Svoboda.

Bírák lesz a fő játékos együtt videorozhodčím és segédje, aki ül a televíziós kombi O2 TV Sport. A mérkőzést sugározzák. A mérkőzés lő tizenegy Sportingbet élő fogadás kamerák, amelyek videorozhodčí asszisztens áll rendelkezésre, hogy ha szükséges, vizsgálja meg a rendelkezésre álló felvételek. A videó csak akkor használható a protokoll által pontosan négy esetben – az a cél elérését, és mindent, ami megelőzi többek offsides, amikor a döntés büntetés rúgások, piros lapok és az azonosítást a rossz játékosok.

League mutatkozott be a szerepét videorozhodčího Letná beszerezni a fő építésvezető Roman Hrubeš, a főbíró a meccs lesz névrokona Karel Hrubeš és Sportingbet asszisztens videó Emil Ubias.