Επιστροφή στη θέση της διαμάχης. Ο Ρόζμπεργκ στο Μονακό επιτίθεται στον τρίτο θρίαμβο πίσω του

Είναι μάλλον απίθανο το Μονακό να μην είναι η κυρίαρχη στάση της Mercedes στο δίκτυο, αφού έχει κερδίσει τα προκριματικά στις τελευταίες 16 κούρσες.

Η Rosberg ήταν η ταχύτερη στην πάλη ενάντια στον χρονομέτρη πέρυσι σε 11 περιπτώσεις, αλλά φέτος μόνο μία φορά, μόλις στον τελευταίο αγώνα στη Βαρκελώνη.Και αν το έκανε το Σάββατο, θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία στο Μονακό για να κερδίσει και πάλι, όπως στα στενά δρομάκια με όχι πολύ προσπέραση.

Βασικά παραδοσιακά τα προσόντα που Rosberg και στην τελευταία δύο γκραν πρι στο οι δρόμοι του πριγκιπάτου του Μονακό κέρδισαν, αν και το περασμένο έτος μετά από ένα 1xbet στοιχημα αμφιλεγόμενο συμβάν.

Πριν από ένα χρόνο, και οι δύο οδηγοί της Mercedes έχουν αμφισβητηθεί για τις προκριματικές τους και από τότε η σχέση τους δεν είναι ιδανική. Rosberg, στους δρόμους του σπιτιού του στο τελευταίο λεπτό των προκριματικών, έσπασε τη στροφή του Mirabeau και έφυγε από την πίστα. Χρυσές σημαίες ακολούθησαν και ο Χάμιλτον δεν είχε την ευκαιρία να βελτιώσει το χρόνο του. Για το τέλος του, ο Ρόζμπεργκ αναγκάστηκε να περιμένει λίγες ώρες, καθώς το περιστατικό διερευνήθηκε από τους αξιωματικούς των γραμμών.Όμως, ο Rosberg είναι ο μόνος αγωνιστής αυτής της σεζόν για να ολοκληρώσει όλα τα στοιχημα live πέντε Grand Prix μέχρι στιγμής στον ίδιο χώρο με τα προκριματικά. Και αν κέρδιζε στο Μονακό, θα μπήκε στην ελίτ της εταιρείας πιλότων με hat-trick στην ελίτ. Δεν έχει ακόμη καταφέρει μόνο ο Graham Hill, Ayrton Senna και Alain Prost.

Χάμιλτον λείπει το βάθρο σε δώδεκα αγώνες στη σειρά, η οποία είχε ποτέ στην καριέρα του, αλλά απέτυχε. Στο πρωτάθλημα έχει 111 βαθμούς, είκοσι περισσότερες από Rosberg.

«Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στο Μονακό είχε πάντα ένα αυτοκίνητο για μένα να κερδίσω», είπε ο Βρετανός, ο οποίος στη Mercedes ομάδα επεκταθεί συμβόλαιο μέχρι το 2018 “Ήμουν προβληματική πριν από δύο χρόνια, πέρυσι υπήρξε μια άλλη υπόθεση εναντίον μου.Ελπίζω, λοιπόν, ότι θα είναι όλα τα καλά πράγματα έρχονται σε τριάδες «, είπε.

Στις κατατακτήριες θέλετε ταχύτερο γύρο από την αρχή που συνέβησαν παρόμοια προβλήματα όπως και πέρυσι. «Πρέπει να είμαι από την αρχή μπροστά του (Rosberg), έτσι έπρεπε να προσπαθήσει,» προγραμματισμένη Χάμιλτον, ο οποίος κέρδισε στο Μονακό το 2008 McLaren αυτοκίνητο. Αυτό ήταν όταν έγινε για πρώτη φορά ο παγκόσμιος πρωταθλητής.